Agenda foto en video activiteiten

HCC!fotovideo op HCC!kennisdag 2020
Zaterdag, 07 Maart 2020, 10:00 - 15:00
Hits : 229
Contact Bestuur

We zijn samen met een groot aantal andere HCC!interessegroepen en HCC!regio's aanwezig op de HCC!kennisdag op zaterdag 7 maart 2020. HCC!fotovideo is ook weer aanwezig op de eerste verdieping (trap op direct na de ingang) en in de hal op de BG.


Zaterdag 7 maart 2020 is in Houten weer de HCC!kennisdag. Dan zal een groot aantal groeperingen zich gezamenlijk profileren als HCC. Zo kunnen we laten zien wat HCC zoal te bieden heeft.

 

3c9 expohoutenDe HCC!kennisdag vindt plaats op de begane grond en eerste etage van Expo Houten (Meidoornkade 24) en is geopend van 10:00 tot 15:00 uur. De entree is gratis, dus neem gerust iemand mee, graag zelfs! Er is bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid en de bus stopt voor de deur.

Wat is er te doen?

Er is een prachtig programma samengesteld met boeiende presentaties, interactieve workshops en leuke demonstraties.

In de Lounge is een doorlopende kennismarkt waar verschillende groeperingen de diversiteit van HCC laten zien.

Demonstraties
Verder worden er demonstraties gegeven door diverse HCC!intersse groepen. Zeker de moeite waard dus!

Houd voor meer informatie de agenda’s van de Interessegroepen in de gaten en natuurlijk ook www.hcc.nl.

Op de begane grond van Expo Houten vindt tegelijkertijd de Modelspoorbeurs plaats. Leden van HCC krijgen 50% korting (alleen op 7 maart na 12:00 uur) op de entree.

Locatie Expo Houten
Meidoornkade 24
HOUTEN
Utrecht
3992 AE
Nederland
030-6349100
https://expohouten.nl/

Met maar liefst 10.000 m² aan gestoffeerde hallen is Expo Houten dé perfecte locatie voor publieks- en vakbeurzen. Expo Houten is bijzonder centraal gelegen langs de A27 vlakbij Utrecht. Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis!

Expo Houten beschikt over vier grote beurshallen op de begane grond. De hallen zijn compleet uitgerust, met vast antracietkleurig tapijt en diverse laad- en losdeuren.